Gökbudak Anaokulu
Gökbudak Köyü Pervari/SİİRT

VİZYON

Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

08.00- 13.00 13.00- 18.00

Servis Bilgisi

İlçeden köye öğretmenlerin özel olarak tuttuğu araç ile geliş gidiş sağlanmaktadır.Her yıl öğretmen sayısına göre değişmektedir.Köyde lojmanda bulunmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Gökbudak köyü ilçe Merkezine 15 Km uzaklıkta olup, İl Merkezine Yaklaşık 105 Km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Pervari ilçesi ile Van ili Çatak ilçesinin arasında yer alan Gökbudak Köyünde anayol üstündedir.